Hallgatói pályázat

 
1 Kezdet 2 Kész
Pályázóra vonatkozó adatok
A pályaműre vonatkozó adatok
Pályázati anyag
A pályázati anyagnak tartalmaznia kell az építési engedélyezési dokumentációval azonos részletességű és léptékű terveket (tervlapokat). Az épület fiktív vagy valós címét is tartalmazó, egyértelmű névvel könyvtárba rendezett, egyértelműen és beazonosíthatóan elnevezett file-ok megadása szükséges. Kérjük mellékelje a helyszínrajzot valós helyszín esetén, az alaprajzokat, a metszeteket, az összes homlokzatot, műszaki leírást, illetve a terv írásos munkarészeként külön dokumentumként az anyaghasználat részletes indoklásával. Valamint minimum 5-10 db színes látványtervet (min 300 dpi) az épületről, annak az építészhallgató által fontosnak ítélt részleteiről. Kérjük, csatolja a hallgatói jogviszony igazolást is! A pályázati anyagnak tartalmaznia kell egy darab 594×841 mm-es digitális tablót nyomdai minőségben előkészítve (300 dpi), amelyet a pályázó az alábbi linken letölthető sablonra tud elkészíteni: A SABLONT IDE KATTINTVA TÖLTHETI LE                                                                                                                                                                                                                                          A pályázó az anyagokat .zip, .bz2, .gz, .rar, .tar formátumban tömörítve itt tudja feltölteni.
A fájlok mérete legfeljebb 64 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png bz2 gz rar tar zip.
A pályázathoz szükséges dokumentáció mérete több mint 100 Mb, ezért azt óriásfájl-küldővel küldöm el a szelei.annamaria@buildmarketing.hu címre. (Kérjük, a tárgyban tüntesse feltétlenül tüntesse fel, hogy „Fémlemezfedések az építészetben 2023 – Építészhallgatói pályázat”).
Társszerzők
A megnevezett épület tervezésében az alább felsorolt társszerzők működtek közre. Kijelentem, hogy az alább felsorolt társszerzők a pályázaton történő részvételhez hozzájárultak.
Részvételi és szerzői jogi nyilatkozat