Cikkek és hírek

Átadták a PREFA 2020. és 2021. évben „Fémlemezfedések az építészetben“ mottóval meghirdetett országos versenypályázata díjait. A két pályázatra összesen 34 mű érkezett és ezek közül kilencet díjazott a zsűri. A legjobbakat bemutató összevont eredményhirdetést online is közvetítették az érdeklődőknek.

megtekintés

2021. március

Mindannyiunkat rengeteget foglalkoztat a jelenlegi szituáció, melyet reméljük, mindannyian jól vészelünk át.
Mivel pozitívan tekintünk a jövőre, felkérjük, hogy különleges PREFA projektjeivel pályázzon a PREFARENZEN 2021 helyeire.

megtekintés

2019. december

Budapest XI. gyárnegyedében, autókereskedések, műhelyek és kisebb üzemek között üdítő színfoltként lepi meg az arra tévedőt egy mesés sziget: dekoratív épület, elbűvölő kert kis tóval – Mimama Étterme hamisítatlan magyar gulyáslevesre és akár a nap közepén egy rövid pihenésre hív.

megtekintés

2021. január

100 méteres csarnok Versailles-ban, amely 15 egyforma házat formál, és ahová egy cég működésének különböző funkcióit ellátó részlegek költöztek. Ami pedig elsőre leginkább szembetűnő, az az épület látványát meghatározó, fehér alumíniummal burkolt, ég felé ágaskodó tetők sora: házanként három-három.

megtekintés

A PREFA Hungária Kft. 2020-ban országos, nyilvános, névaláírásos versenypályázatot hirdet a fémlemez burkolatok magas színvonalú alkalmazási lehetőségeinek keresése és bemutatása céljából.

Az alábbi kategóriákban lehet pályázani:

megtekintés

Oldalak