Cikkek és hírek

2021. március

Mindannyiunkat rengeteget foglalkoztat a jelenlegi szituáció, melyet reméljük, mindannyian jól vészelünk át.
Mivel pozitívan tekintünk a jövőre, felkérjük, hogy különleges PREFA projektjeivel pályázzon a PREFARENZEN 2021 helyeire.

megtekintés

2019. december

Budapest XI. gyárnegyedében, autókereskedések, műhelyek és kisebb üzemek között üdítő színfoltként lepi meg az arra tévedőt egy mesés sziget: dekoratív épület, elbűvölő kert kis tóval – Mimama Étterme hamisítatlan magyar gulyáslevesre és akár a nap közepén egy rövid pihenésre hív.

megtekintés

2021. január

100 méteres csarnok Versailles-ban, amely 15 egyforma házat formál, és ahová egy cég működésének különböző funkcióit ellátó részlegek költöztek. Ami pedig elsőre leginkább szembetűnő, az az épület látványát meghatározó, fehér alumíniummal burkolt, ég felé ágaskodó tetők sora: házanként három-három.

megtekintés

A PREFA Hungária Kft. 2020-ban országos, nyilvános, névaláírásos versenypályázatot hirdet a fémlemez burkolatok magas színvonalú alkalmazási lehetőségeinek keresése és bemutatása céljából.

Az alábbi kategóriákban lehet pályázani:

megtekintés

2020. december

Kibírja 40 év időjárás okozta megpróbáltatásait, tehát akár négyzetméterenként 35 000 liter esővizet, 75 000 napsütéses órát. Mi ez? Nem más, mint a korszerű és környezetkímélő PREFA alumínium tető- és homlokzatburkolat. Az anyagot a szivárvány összes színében választhatjuk új otthonunkhoz vagy felújításhoz.

megtekintés

Oldalak